lørdag den 3. juni 2017

Holdt for nar

Anbefaling af "Holdt for nar" af Harlan Coben,
Gads forlag


udgivet 1. juni 2017, 335 sider

Harlan Coben har som sædvanlig taget pusten helt fra mig. En lettere læsekrise blev blæst væk, straks jeg begyndte på "Holdt for nar"(se trailer her). Jeg læste og læste i hvert ledigt øjeblik; kæreste, hest og hund blev ignoreret og arbejdet - som jeg skulle på efter 45 minutter i bil hver vej - forbandet langt væk.

Vores hovedperson er en kvinde. Med stort K. Maya er tidligere elitepilot i det amerikanske flyvevåben, mor og nyslået enke. Manden Joe blev dræbt af bevæbnede røvere, en aften i Central Park. Kun få måneder forinden mistede Maya sin søster.
Hun lider af posttraumatiskstresssyndrom, så da hun en dag ser Joe på en optagelse fra det nyinstallerede babycam, er hun i tvivl om hun ser hallucinerer eller ser rigtigt.
En bil følger efter hende, og da hun finder ud af, hvem føreren af bilen er, bliver hun kun endnu mere i tviv om, hvad der foregår.
Hun iværksætter sin egen efterforskning, men nogen vil stoppe hende. Spørgsmålet er hvem?

Bogen er en psykologisk thriller af format, en vaskeægte pageturner - det er langt størstedelen af Cobens bøger. Han er en genial plotkoger, og kan bruges til enhver læsekrise - efter en Harlan Coben har man atter blod på tanden.
Holdt for nar er en oplevelse at læse og slutningen ganske uventet.
Rigtig god fornøjelse :-)


Ingen kommentarer :

Send en kommentar

LinkWithin

Follow Frk. Bogorm